Logo Odit
Logo Odit Computers

Microsoft Platform Ready - Certified for Windows Server 2012 (26-12-2012)

Vanaf 26 december 2012 mag onze software afdeling zich officieŽl 'Certified for Windows Server 2012' noemen.

› lees meer

Microsoft Certified Partner certification (01-07-2010)

Vanaf 1 juli 2010 mag ODIT SYSTEMS zich officieel Microsoft Certified Partner noemen.

› lees meer

Nieuwe website ODIT-Hofline (13-07-2009)

Onze nieuwe website staat live.

› lees meer

Waarom ODIT-Hofline?

Totaaloplossing

Of het nu gaat om hardware, netwerkinfrastructuur of software, ODIT-Hofline is de centrale aanspreekpartner die alle componenten van uw informatica integreert tot een totaaloplossing.

Meerdere softwareomgevingen

Met ODIT-Hofline kan u zelf kiezen in welke softwareomgeving u wilt werken laat u de vrije keuze in welke softwareomgeving u wilt werken: zowel voor Microsoft als voor de Apple omgeving heeft ODIT-Hofline immers ervaren specialisten in huis.

Persoonlijke betrokkenheid

ODIT-Hofline is een KMO zoals u. Wij heften dan ook veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. U krijgt van bij de aanvang een System Engineer toegewezen die uw vaste contactpersoon blijft voor technische ondersteuning.

Expertise en sociale vaardigheden

Informaticaspecialisten moeten niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook de problematiek van de klant kunnen begrijpen en analyseren. Daarom hecht ODIT-Hofline bij de aanwerving van iedere medewerker veel aandacht aan ervaring en sociale vaardigheden. Een goede communicatie tussen ICT-partner en klant vormt immers de basis voor een succesvolle informatisering.

Advies met 15 jaar ervaring

ODIT-Hofline sinds 1988 honderden KMOís geholpen bij hun informatisering: wij begrijpen de typische bedrijfsprocessen in de KMO als geen ander en streven er steeds naar om de meest kostefficiŽnte oplossing voor te stellen.

Projectaanpak

Powered by Seltec CMS & WebDesign