Bedrijfssoftware2018-06-27T08:38:26+00:00

Bedrijfssoftware

Van gebruiksklare standaardprogramma’s tot applicaties op maat

Een presentatie maken, je verkoopcijfers en voorraad nauwkeurig opvolgen, een verslag opstellen, de boekhouding doen, foto’s bewerken, je computer scannen op virussen, … Je hoeft niet lang na te denken om te beseffen hoe onmisbaar de juiste software is om jouw bedrijf te doen draaien. De tijd dat je de adressen van je klanten gewoon in een fichebak bewaarde, ligt inderdaad al even achter ons! En gelukkig maar.

Standaardsoftware

Twijfels over welke softwarepakketten of welk besturingssysteem je precies nodig hebt? Geen zin om ellenlange stappenplannen te doorworstelen of je installatievoortgang te volgen op een tergend traag aftelbalkje? Roep gewoon de hulp in van een professional. Wij gaan na welke software jouw zaak het meeste vooruithelpt, kopen ze aan én zorgen voor een vlekkeloze installatie op je netwerken, servers, computers en/of laptops.

Lees meer

Softwareoplossingen op maat

Kledij moet perfect passen, maar softwarepakketten net zo goed! Soms heb je als bedrijf zo’n specifieke processen of behoeftes dat standaardoplossingen simpelweg niet volstaan. Wij ontwikkelen veilige en gebruiksvriendelijke software en applicaties op maat om je bedrijfsdoelen waar te maken, je efficiëntie te verhogen en je kosten te drukken. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in alle sectoren thuis. Daag ons gerust uit!

Lees meer

Audit van softwaresystemen

Wil je je softwaresystemen uitbouwen of eens kritisch tegen het licht houden? Gelijk heb je! Misschien zijn er oplossingen op de markt die beter voldoen aan je behoeften (of kunnen wij ze voor je ontwikkelen). Of misschien vertraagt oude of ongebruikte software je werking wel meer dan je denkt. Een audit brengt raad, want voordat je problemen kunt oplossen of optimalisaties doorvoeren, moet je je huidige situatie door en door kennen.

Lees meer

De Odit-aanpak stap voor stap

Of je nu kiest voor standaardsoftware of software op maat, bij Odit volgen we een beproefd proces waardoor jij op je twee oren kunt slapen. En dat proces stopt niet zodra er nieuwe icoontjes op je bureaublad verschijnen: ook aan nazorg hechten we veel belang.

Onze werkwijze:

  • Jouw noden in kaart brengen en aan de hand daarvan de beste opties voorstellen.
  • Nagaan of je bestaande hardware voldoet aan alle vereisten voor de nieuwe software.
  • De nodige software ontwikkelen en/of installeren en uitgebreid testen.
  • Eventueel data importeren of exporteren en zorgen voor een naadloze integratie, zodat er geen informatie verloren gaat.
  • Je medewerkers wegwijs maken in de software en eventueel opleiden.
  • De beveiliging van de software verzorgen en de juiste toegangen toekennen.
  • Nazorg garanderen in de vorm van preventieve controles, een nauwe opvolging en supervisie.