De juiste standaardsoftware2018-08-13T10:43:33+00:00

De juiste standaardsoftware

En je boekhouding, facturatie, voorraadbeheer, … loopt op wieltjes

Zelf je software-pakketjes van het internet gaan plukken, om dan getrakteerd te worden op een hardnekkig virus of problemen met je licenties? Voortploeteren met verouderde applicaties die je massa’s tijd en energie kosten? Er bestaan leukere scenario’s… En daarmee bedoelen we niet het hele zaakje uit het raam keilen – software die je helpt met financieel beheer, logistiek, e-commerce of CRM is nu eenmaal onmisbaar voor je zaak – maar wél over het inschakelen van ervaren specialisten. En die heeft Odit gegarandeerd in huis!

We overlopen samen je bedrijfsprocessen en reiken de softwarepakketten aan die je daarbij helpen en zelfs nieuwe deuren voor je openen. Na een uitgebreide testing laten we je team niet zomaar op die onbekende software los; je medewerkers krijgen alle tips en tricks die ze nodig hebben om er vlot mee aan de slag te kunnen.

Bovendien houden we ook daarna nog een oogje in het zeil om optimaal gebruiksgemak te blijven garanderen.

Standaardsoftware, geen keurslijf

Of je nu op zoek bent naar kantoorsoftware, boekhoudsoftware, besturingssoftware, beveilingssoftware of nog iets anders: Odit is vertrouwd met alle standaardoplossingen en weet ze perfect te vertalen naar de noden van jouw bedrijf, hoe groot of klein dat ook is.

Winbooks Accounting en Logistics

Odit mag zich erkend verdeler noemen van WinBooks Accounting en Logistics, waarmee je in een handomdraai je boekhouding, facturatie, bestellingenbeheer en voorraadbeheer aanpakt. De producten van WinBooks zijn betrouwbaar, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Ze zijn bovendien modulair opgebouwd, zodat je exact kunt installeren wat je nodig hebt. Je speelt daarmee niet alleen perfect in op de eigenheid, maar ook op het groeipotentieel van je bedrijf.

Adobe Certified Partner

Daarnaast zijn we Adobe Certified Partner. Dit kwaliteitslabel, dat we verdienden na een intensief trainingsprogramma, onderstreept onze expertise en brengt ook voor jou als klant heel wat voordelen en zekerheden met zich mee.